2011. március 16., szerda

Sziasztok!

Először is, szeretném lekötni, hogy ez egy teljesen varázslás-, fantáziamentes történet lesz, Nitta és Maiza tollából. Mindketten reméljük, hogy azért akad, akinek tetszeni fog!
A történet a következő :Tisha Reynolds és Cassiopeia Polignac esküdt ellenségei egymásnak, amióta csak megpillantották egymást a gimnázium forgatagában. Ellenségeskedésük odáig fajult, hogy még az iskola is két részre szakadt személyükkel kapcsolatban. Ha tehetik, mindig keresztbe tesznek a másiknak, így aztán a sors furcsa fintora, miszerint egyedülálló szüleik épp egymásba szeretnek bele, ezzel egy fedél alá kényszerítve a két ellenséget, fenekestül felforgatva az életüket.
Azonban, ha ez még nem lenne elég, egy újabb szerencsétlen véletlennek köszönhetően, szüleik halaszthatatlan munkájuk miatt nem tudnak elmenni a nászútra, így két egymással kakaskodó lányaikat küldik el, hogy reményeik szerint, végre megbékéljenek egymással. Persze, mint az életben, itt sem érnek véget megpróbáltatásaik, így további bonyodalmakra számíthatunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése